fbpx

Koulutukset

Sosiaalisen median koulutukset

Tervetuloa oivaltamaan sinun ja yrityksesi potentiaali sosiaalisen median koulutusten avulla!

Saat koulutuksissani työkaluja, jotka tehostavat juuri sinun yrityksesi somenäkyvyyttä ja vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa. Olipa kyseessä somestrategian hiominen, sisällöntuotannon tehostaminen tai somemainonnan ostaminen valmennukseni kautta olet askeleen lähempänä tavoitettasi. Astu sosiaalisen median areenalle – autan sinua pääsemään sinne.

Alla muutamia valmiita koulutusesimerkkejä. Koulutus voidaan toteuttaa henkilökohtaisesti, yrityksen henkilökunnalle ja ryhmille. Ne ovat ovat toistaiseksi saatavilla vain yrityksessä paikan päällä tapahtuvana- tai etäkoulutuksena. Verkkokoulutus-versiot valmistuvat kevään ja kesän 2024 aikana.

KOULUTUKSET

Somestrategia on uusi musta

Tässä koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen median nykytilannetta ja tulevaisuuden trendejä, annetaan yrityksellesi työkalut eri alustojen ymmärtämiseen ja kohderyhmäsi tunnistamiseen, sekä opastetaan tavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisen seurannassa. Lisäksi syvennytään ihanneasiakkaasi määrittelyyn, mikä on avainasemassa sisällön luomisessa. Koulutuksessa saat konkreettisia vinkkejä sisällön tehokkaaseen suunnitteluun, yrityksesi äänen ja tyylin hiomiseen, vuorovaikutuksen lisäämiseen ja yhteisön rakentamiseen.

Koulutuksella otat hallintaan sosiaalisen median strategian ja muutat sisällöntuotannon tehokkaaksi rutiiniksi. Kun perusta on huolellisesti rakennettu, tiedät tarkalleen mitä julkaista ja milloin, mikä tekee sisällöntuotannosta vaivatonta ja tavoitteellista. Säästät aikaa ja resursseja, kun strategiasi ohjaa jokaista postausta kohti tavoitteitasi.

Hinta: Yksittäiset yritykset alk. 450 € + alv 24 %, isompien ryhmien tapahtumiin ja seminaareihin pyydäthän tarjouksen.
Kesto: 3 tuntia
Toteutustapa: Lähiopetus tai etäkoulutus

Löydä sosiaalisen median mahdollisuudet – loista ainutlaatuisella sisältöstrategialla!

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat luoda vaikuttavaa sisältöä ja vahvistaa sosiaalisen median uskottavuuttasi. Koulutuksen käytyäsi tunnistat omat vahvuutesi sisällöntuottajana, voit unohtaa tyhjän paperin kammon sekä osaat rakentaa tehokkaan ja aikaa säästävän sisältökalenterin, joka pitää julkaisusi ajankohtaisina ja tuottaa mukaansatempaavaa sisältöä puhuttelemaan ja aktivoimaan seuraajiasi.

Voit täydentää koulutusta 2 tunnin workshopilla, jossa käydään ensiksi läpi kiinnostavia case-esimerkkejä ja pääset ohjauksessani rakentamaan konkreettista sisältökalenteriasi.

Hinta: Yksittäiset yritykset alk. 420 € + alv 24 %, isompien ryhmien tapahtumiin ja seminaareihin pyydäthän tarjouksen.
Kesto: 2 tuntia (ilman workshop)
Toteutustapa: Lähiopetus tai etäkoulutus

Meta-mainonnan lyhyt oppimäärä

Tuo somemainonta Metan kanavissa uudelle tasolle Business Managerin avulla. Tässä koulutuksessa tehdään läpileikkaus Meta-mainonnan perusteisiin ja edistyneempiin työkaluihin.

Koulutuksessa saat tietoa kohderyhmien rakentamisesta ja mukauttamisesta, opit valitsemaan kampanjalle oikean tavoitteen ja hyödyntämään erilaisia mainosmuotoja – kuvista videoihin ja karuselleista tarinoihin. Lisäksi saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä mainostekstien kirjoittamiseen ja visuaalisen sisällön suunnitteluun, joka koukuttaa ja sitouttaa yleisösi.

Koulutuksen jälkeen et ainoastaan ymmärrä Meta-mainonnan teoriaa, vaan pystyt luomaan ja toteuttamaan oikeaoppisia mainoskampanjoita ja pystyt hyödyntämään somemainonnan täyden potentiaalin.

Hinta: Yksittäiset yritykset alk. 420 € + alv 24 %, isompien ryhmien tapahtumiin ja seminaareihin pyydäthän tarjouksen.
Kesto: 2 tuntia
Toteutustapa: Lähiopetus tai etäkoulutus

RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi suosituimpia koulutuksiani ovat räätälöidyt kokonaisuudet, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin somessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sosiaalisen median tilastoja

Vielä pohdit tavoitatko asiakkaasi somesta? Tutustu tilastoihin ja huomaat kanavan merkityksen. Tilastoihin »

Anna minun auttaa

Vahvista ammattitaitoasi: Koulutuksissani saat käytännön taitoja, jotka ovat välittömästi sovellettavissa liiketoimintaasi, lisäten sosiaalisen median strategiasi tehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Räätälöity oppimiskokemus: Jokainen yritys on yksilöllinen. Minulta saat räätälöityä koulutusta, joka vastaa tarkasti yrityksesi tarpeita ja auttaa sinua erottautumaan kilpailijoista.

Tuloksiin keskitetty: Sitoudun auttamaan sinua saavuttamaan niitä mitattavia tuloksia mitä tarvitset ja parantamaan yrityksesi suorituskykyä sosiaalisessa mediassa. 

Kouluttajanasi toimii sosiaalisen median asiantuntija Mirva Lemmetty. Tutustu Mirvaan

040 731 5660

mirva@somentekijat.fi