fbpx

Somentekijäksi

Somen­tekijäksi

Tervetuloa yhteisöömme!

Olemme alati kasvava joukko sosiaalisen median tekijöitä. Tavoitteenamme on kasvattaa yhteisö koko Suomen kattavaksi energiseksi jengiksi palvelemaan eri alojen yrityksiä. Haluamme löytää eri kiinnostuksen kohteita omaavia henkilöitä, jotka rakastavat sosiaalista mediaa ja ymmärtävät sen mahdollisuudet yrityksen tuotteelle tai palvelulle. Haluamme, että todella nautit työskentelystäsi meillä ja mätsäämme sinut yrityksiin, joiden toiminta sinua luontaisesti kiinnostaa.

Toivomme, että olet
 • Ahkera sosiaalisen median käyttäjä.
 • Otat kiinnostavia ja laadukkaita kuvia, käytössäsi on tarvitsemasi työvälineet.
 • Pystyt tuottamaan sujuvaa tekstiä.
 • Pystyt osoittamaan osaamistasi portfolion, referenssien, lukujen tai muun työnäytteen kautta.
 • Luonteeltasi olet energinen, idearikas, työtä pelkäämätön ja silmäkulmastasi löytyy pilkettä.
 • Sinulla on oma yritys tai olet kevytyrittäjä.


Hae mukaan yhteisöön! Ensimmäisessä vaiheessa jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja kyselemme hieman lisätietoja ja pienen portfolion työnäytteitäsi. Lopuksi tutustumme etätapaamisessa.

Ollaksesi mukana yhteisössämme, sinulla tulee olla yritys tai mahdollisuus laskuttaa kevytyrittäjänä. Tutustu kevytyrittäjyyteen esimerkiksi www.ukko.fi, www.pooli.fi, www.op-kevytyrittaja.fi.

Hae mukaan tästä

  Palkkiot

  Maksamme työstä reilun palkkion, jonka suuruus määräytyy kokemuksesi ja taitojesi mukaan. Tutustuttuamme sinuun ja taustoihisi sovimme yhdessä provision määrän.

  040 731 5660

  mirva@somentekijat.fi