fbpx

Tarinamme

Tarinamme

Moikka!

Tässä Mirva, Somentekijöiden perustaja. Yrityksemme tarina on saanut alkunsa suuresta turhautumisesta, huokailusta ja ammattiylpeydestä.

Olen tehnyt vuosia töitä markkinoinnin parissa työntekijänä sekä yrittäjänä. Olen nähnyt yrityksiä, joissa markkinointijohtaja vastaa yrityksen markkinoinnista tiimin tukemana sekä organisaatioita, joissa markkinointi on sysätty jonkun vähiten vastustelevan kontolle. Viimeisimmässä työpaikassani toimin markkinointipäällikkönä kolmen hengen organisaatiossa kauppakeskustoimistossa. Yksin työskennellessä on mahdoton panostaa täysillä kaikkeen mitä yrityksen kattava markkinointi vaatii. Läsnäolo sosiaalisessa mediassa oli, ja on yksi paljon aikaa vievä kokonaisuus. Olen aina ollut kiinnostunut somesta ja sen mahdollisuuksista. Yritin tiukasti pitää tuota palasta itselläni kunnes lopulta oli pakko nostaa kädet pystyyn ja alkaa etsiskellä yritykselle sisällöntuottajaa. Koska ajattelen, että some on paljon muutakin kuin kauniit kuvat (pahimmassa tapauksessa kuvapankista), sain pian todeta, ettei markkinoilla ollut yrityksen tavoitteisiin soveltuvaa palveluntarjoajaa. 

Erityistä huolta minussa herätti kysymys miten joku henkilö, joka ei ole koskaan vieraillut kauppakeskuksessamme tai edes kaupungissamme voisi tehdä asiakkaitamme kiinnostavaa ja palvelevaa sisältöä. Tätä pähkäilin aikani kunnes sitten eräänä päivänä lamppu syttyi, ja ajatus Somentekijöistä sai alkunsa. 

Lähdin testaamaan ideaani Hämeenlinnan kehitysyhtiön Linnan Kehityksen järjestämään Linkroom yritysideakilpailuun keväällä 2021. Pitchauspäivänä raati valitsi Somentekijät voittajaksi jättäen kaksitoista muuta uutta ideaa taakseen. Yrityksemme missio ja visio on nyt kirkastettu. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa jokaisessa yrityksessä on yksi Somentekijä siinä missä siivous- ja huoltoyhtiökin.

Kiitos kaikille, jotka jo tähän asti olette auttaneet ja tukeneet meitä. Matkamme on alkanut ja olen varma että siitä tulee ihan huikea!

Rakkain terveisin,
Mirva

040 731 5660

mirva@somentekijat.fi