Somekoodi 2.0 -valmennus

Somekoodi 2.0 valmennus tarjoaa avaimet vaikuttavaan ja tehokkaaseen sisällöntuotantoon. Valmennuksen aikana rakennamme yrityksellesi ainutlaatuisen somekoodin, joka ohjaa sinua luomaan lisäarvoa tuottavaa sisältöä, tehostamaan ajankäyttöäsi ja hyödyntämään yrityksesi ainutlaatuisia vahvuuksia sosiaalisessa mediassa.

Syvenny sosiaalisen median strategiaan, visuaalisen viestinnän saloihin ja datan hyödyntämiseen, jotta voit kohdistaa viestisi tarkemmin ja tehokkaammin. Valmennus koostuu neljästä tapaamisesta, käytännön harjoituksista ja yksilöllisestä seurannasta. Lisäksi saat henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvontaa, joiden avulla voit jatkaa kehittymistä valmennuksen jälkeenkin.

1900 € + alv 24 % / yritys
3500 € + alv 24 % / 2-4 yritystä, lasku jaetaan osallistuvien yritysten kesken.

Hämeenlinnan ulkopuolelle lähivalmennuksen hintaan lisätään matkakulut, pyydä tarjous.

Valmennuksen sisältö

Valmennus koostuu neljästä kahden tunnin tapaamisesta:

Päivä 1

Tutustuminen sosiaaliseen mediaan

Rakennetaan sisällöntuotantotyön perusta. Kirkastetaan yrityksen sosiaalisen median tavoitteet ja selkeytetään kohderyhmät. 

Päivä 2

Sisällöntuotannon konsepti

Syvennytään toimiviin sisältöihin ja tutustutaan aikaa säästävään sisällöntuotannon konseptiin.

Päivä 3

Visuaalisuus somessa

Käydään läpi valokuvausta ja videoita. Etsitään yritykselle oma, tunnistettava, tapa visuaaliseen viestintään.

Päivä 4

Some kokonaisuutena, data ja mainonta

Yhdistetään sisällöt ja kuvallinen viestintä yhdeksi kokonaisuudeksi. Perehdytään seurantaan ja sen antamiin mahdollisuuksiin sekä Metan mainontaan.

Bonus

Valmennus sisältää lisäksi yhden etänä toteutettavan seurantatapaamisen, jonka aikana käydään läpi kokemuksia somekoodin käytöstä, annan lisävinkkejä ja vastaan mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Tukitakuu

Somentekijöillä ei opetus lopu siihen, kun valmentajan perävalot häipyvät horisonttiin viimeisen tapaamisen jälkeen. Voit aina olla yhteydessä, kysyä, tarkentaa ja selvittää somemieltäsi painavia asioita.

Osallistuminen

Kokemuksesta suosittelemme valmennuksen toteuttamista lähitapaamisina. Tarvittaessa valmennus voidaan viedä läpi myös etänä Teams-yhteydellä. Valmennuspäivistä ei tehdä tallenteita.

Valmennuksesta sanottua

”Tämä oli erinomainen kokonaisuus. Jokaisen aihealueen sai rauhassa pureskelle ja sisäistää, kun valmennuksessa oli useampi päivä.” 

”Tosi konkreettinen ja maanläheinen.”

”Ennen somen tekeminen oli suunnittelematonta ja vaivalloista, ilman ideoita julkaisuista. Tämä koulutus tarjosi täydellisen somestrategian helpottamaan tekemistä. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, on somen suunnittelukin ja tekeminen innostavaa!”

”Kurssi oli käytännönläheinen ja sisälsi tiiviissä paketissa kaiken olennaisen.”

”Parasta valmennuksessa oli konkreettisten työkalujen saaminen.”

”Hyvä läpileikkaus sosiaalisesta mediasta ja valmentajalla ajantasainen tietämys.”

”Hyvä vetäjä!”

040 731 5660

mirva@somentekijat.fi