Somevalmentajasi

Heippa! Tässä Mirva, Somentekijöiden perustaja ja somevalmentaja

Tervetuloa tutustumaan minuun, Mirvaan ja yritykseni lyhennettyyn tarinaan.

Somentekijät sai alkunsa eräänä keväisenä aamuna vuonna 2021 Tampere-Helsinki moottoritiellä. Matkalla silloiselle työpaikalle koin herättävän oivalluksen. Lähes jokainen suomalainen uiskentelee yksityiselämässään itsekseen sujuvasti somemeressä, mutta liian monet yritykset empivät, kokevat somen osaltansa vain pakolliseksi pahaksi ja koittavat liian usein mennä siitä mistä aita on matalin. Päätin, että nyt yritysten on korkea aika alkaa tehdä seuraajilleen eli potentiaalisille maksaville asiakkailleen, laadukkaampaa somesisältöä ja minä autan heitä siinä.

Yritykseni liikeidea oli alkujaan täysin erilainen. Nyt, tammikuusta 2024 alkaen, olen kirkastanut sen vastaamaan puhtaasti yrittäjien ja somevastaavien koulutus– ja valmennustarpeisiin. Haluan opettaa yritykset tuottamaan itse, parasta mahdollista, sitouttavaa somesisältöä juuri heidän yrityksensä uniikeille seuraajille. Ja juuri sillä omalla tavalla tehtynä, ettei se tunnu taakkana kenenkään hartioilla. Voin vuosien kokemuksellani väittää tietäväni suurimman osan niistä ”esteistä”, jotka yrityksiä jarruttavat somemaailmassa ja tiedän myös, ettei niistä mikään ole ylitsepääsemätön. Haluan koulutuksissani ja valmennuksissani keskittyä some-esteiden murtamiseen, rohkeuteen astua esiin ja vahvistaa yritysten läsnäoloa siellä missä asiakkaatkin ovat – sosiaalisessa mediassa.

Kiitos kaikille, jotka jo tähän asti olette auttaneet, kuunnelleet, tukeneet ja sparranneet minua. Kaksi vuotta sitten alkanut matkani jatkuu näiden uusien tuulien merkeissä enkä malta odottaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan.

Rakkain terveisin,
Mirva

Vielä lyhysti minusta

Olen intohimoinen markkinoinnin moniottelija 40+ vuoden elämänkokemuksella, Hämeenlinnasta. Viimeisen vuosikymmenen olen tehnyt erilaisia markkinoinnin tehtäviä – toiminut niin markkinointitiimin rivijäsenenä kuin tulosvastuullisena päällikkönäkin ja seikkailut alan yrittäjänä. Monipuolinen kokemukseni eri aloilta ja liiketoimintamalleista on muovannut minusta vahvan strategisen ajattelijan ja luovan ongelmanratkaisijan.

Innostun helposti ja rakastan uusien ideoiden synnyttämistä – varsinkin, kun saan jakaa kaikkea osaamista ja auttaa muita loistamaan omilla areenoillaan. Viihdyn ihmisten parissa ja nautin verkostoitumisen tuomasta energiasta. Elämäni toiset roolit – pitkä avioliitto ja kaksi ihastuttavaa tytärtä – pitävät huolen, että katselen maailmaa myös toisenlaisista näkökulmista.

Käy kurkkaamassa tarkemmin ammatillinen profiilini LinkedIn:ssä ja klikkaa Connect.

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme tehneet Mirvan kanssa yhteistyössä Vanhan Joulutorin somea jo kahtena jouluna. Mirva on napannut nopeasti kiinni oikeasta ”nauhasta” ja tehnyt kiinnostavia, lämminhenkisiä ja joulun taikaa sisältäviä tekstejä, jotka ovat toimineet hienosti kuvamatskujemme kanssa. Hän on myös tehnyt täydellisen suunnitelman, milloin minkäkinlaista sisältöä kannattaa julkaista. Olemme saaneet kiitosta joulutorin myyjiltä ja joulutorilla käyneiltä asiakkailta. Mirvan sekä luova että tekninen osaaminen ovat huippuluokkaa. Kaiken lisäksi hänen kanssaan on tosi mukava tehdä töitä.

Annika Di Chiara

Godmother Creative / Vanhan Joulutori

Olen saanut työskennellä Mirvan kanssa pitkään, sekä kollegana että esihenkilönä. Mirva on niitä tyyppejä, joita jokainen työyhteisö tarvitsee niin tekijänä, työyhteisön jäsenenä kuin osana maineen rakentamista. Mirvan tapa tarttua työhön on ihailtavaa, kaikki työtehtävät ovat Mirvalle tärkeitä ja hän hoitaa ne aina paremmin kuin hyvin. Mirvan vahvuus on myös taito kuunnella eri osapuolia ja poimia tavoitteen kannalta oleelliset asiat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mirvan kanssa työskentely on innostavaa!

Kati Tiitola

Linnan Kehitys Oy, markkinointi- ja viestintä

Mirvan Somekoodi -koulutus piti sisällään työpaja-muotoisesti pienryhmässä valmennusta 4x2tuntia, jonka yhteydessä oli myös yrityskohtaista sparrausta. Mirva oli perehtynyt kokonaisuuden lisäksi erittäin hyvin jokaisen yrityksen henkilökohtaisiin tarpeisiin ja olemmekin ilolla toteuttaneet valmennuksessa syntynyttä sosiaalisen median suunnitelmaa.

Kati Grönvall, puheenjohtaja

Kauppakeskus Tavastilan Yrittäjäyhdistys Ry (Kauppapaikka Tavastila)

040 731 5660

mirva@somentekijat.fi