fbpx

Valmennukset

Sosiaalisen median valmennus

Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja niin on myös sen tie sosiaalisen median maailmassa. Yksi tarvitsee apua yrityksen somekanavan avaamiseen ja toinen strategian tehokkaan mainonnan toteuttamiseen. Voi olla, että tuskailet sisällöntuotannon aikatauluongelmien kanssa, pohdiskelet heikkoja kattavuuslukuja tai olet epävarma pitäisikö someen tuoda myös omat kasvot. Monissa tapauksissa löydät vain harvoin juuri oikeanlaista apua netin verkkokoulutuksista. Valmennuksissani istun kanssasi kasvokkain, tai ruudun takana, keskittyen juuri sinun yrityksesi sometarpeisiin. Voi olla, että saamme hommat rullaamaan muutamassa tunnissa tai sitten kuljen rinnallasi pidempään.

Älä jää yksin haasteidesi kanssa – varaa rohkeasti aika ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon, niin suunnitellaan yhdessä, kuinka voimme saada yrityksesi somekanavat tuottamaan tulosta ja loistamaan.

Somekoodi 2.0 valmennus

Somekoodi 2.0 valmennus tarjoaa avaimet vaikuttavaan ja tehokkaaseen sisällöntuotantoon. Valmennuksen aikana rakennamme yrityksellesi ainutlaatuisen somekoodin, joka ohjaa sinua luomaan lisäarvoa tuottavaa sisältöä, tehostamaan ajankäyttöäsi ja hyödyntämään yrityksesi ainutlaatuisia vahvuuksia sosiaalisessa mediassa.

Miksi tarvitset somevalmentajan?

SAAT APUA JUURI NIIHIN HAASTEISIIN KUIN TARVITSET.

LÖYDÄT TEKEMISEN ILON OMIEN VAHVUUKSIESI KAUTTA.

LUOT SEURAAJILLESI LISÄARVOA TUOTTAVAA, KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ.

040 731 5660

mirva@somentekijat.fi